De Intranetdokters

 

Marieke Bruil

Marieke is (mede)oprichter en directeur van Pit & Partners, een creatief communicatiebureau in Amsterdam. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan als freelancer, startte Marieke Pit & Partners met Tanja Diepenbroek. Pit & Partners is een bureau voor interne communicatie, met creatieve oplossingen en sterk in hoek van HR. Door de jaren heen heeft Pit met vele opdrachtgevers samengewerkt, waaronder Eneco, Rabobank, GVB, Bijenkorf, V&D en meer.

T: 06 20 01 18 67

 

Jacqueline Duerinck

Jacqueline is werkzaam als zelfstandig ondernemer, met focus op online communicatie. Zij heeft 25 jaar ervaring bij organisaties zoals de Rabobank Nederland, Vitens, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Van Gogh Museum en diverse NGO’s. Zij heeft daar functies vervuld als manager, consultant, communicatieadviseur, projectmanager of programmamanager voor afdelingen en projecten op het gebied van internet en intranet, ICT, interne communicatie en arbeidsmarktcommunicatie.

T: 06 22 24 29 52

 

René den Ouden

René maakte kennis met de wereld van bedrijfscommunicatie en -media door een innovatief mediaproject (intranet) bij de Rabobank, waar hij in 1995 begon als eindredacteur interne media en door groeide naar de functie van communicatiemanager nieuwe media. Sinds mei 2003 werkt René als zelfstandig communicatieadviseur voor ReMedia en is gespecialiseerd op het gebied van strategisch organisatie- en communicatieadvies, conceptontwikkeling en uitvoering van (bedrijfs)media en interim project/programmamanagement in intranet- en internetprojecten. Hij heeft daarin veel ervaring opgedaan bij o.a. Rabobank, Delta Lloyd, Dutchview, Espria en Hogeschool van Amsterdam.

T: 06 53 60 58 06